Door Annie van der Velden op 22 februari 2014

Earth Hour, zaterdag 29 maart 2014 vanaf 20.30 uur

De PvdA Beesel-Reuver draagt Earth Hour een warm hart doe. Onze partij heeft energiebesparing, duurzaamheid en groen hoog in haar vaandel staan. Als we samen op 29 maart aanstaande één uur het licht uit doen voor onze aarde, dan bereiken we al veel.

In voorgaande jaren ging wereldwijd het licht uit bij beroemde gebouwen zoals het Opera House in Sydney, Piramides van Gizeh, Sint Pieter in Rome en de Golden Gate Bridge in San Francisco.

In Nederland doofden de lichten van onder andere de Domtoren in Utrecht, de Magere Brug en de Arena in Amsterdam, de Euromast in Rotterdam, het Vredespaleis in Den Haag en de Martinitoren in Groningen.

De gemeente Beesel draagt ook haar steentje bij, maar het kan nog steeds beter. Wordt het zaterdagavond 29 maart aanstaande echt donker in de dorpskernen Offenbeek, Reuver en Beesel? We zullen het zien. De aarde is u hier in ieder geval dankbaar voor! Nader info op: http://www.wnf.nl/nl/earth_hour/ 

Annie van der Velden

Annie van der Velden

Prins Bernhardlaan 28, 5953 EB Reuver Tel: 077-4745947 Beroep ouders: schoenmaker/productiemedewerker, kindermeisje/kamermeisje en huisvrouw Wordt blij van: iets betekenen voor de medemens, de natuur, onze huisdieren, kunst en cultuur In de politiek door: “If you think you are too small to make a difference, try sleeping with a mosquito.” (Dalai Lama) Morgen invoeren: educatief en

Meer over Annie van der Velden