Door Gemmie Derksen op 26 juni 2013

Overlast flexdrempels (vervolg)

De PvdA heeft een meer dan uitvoerig antwoord gekregen op de artikel 44 vraag over de overlast, veroorzaakt door de nieuw aangelegde flexdrempels in de Heerstraat en de Kesselseweg. Alle punten en komma’s die er maar te bedenken zijn haalde wethouder Vroomen uit de kast.

Een van de antwoorden op de vragen is de toezegging van de wethouder om in het najaar een onderzoek te doen naar de verschillen tussen flexdrempels en gewone drempels. Maar geluid en trillingen neemt hij niet mee in dat onderzoek!!

De PvdA zal daarom in september een motie indienen om een onderzoek naar de effecten van de flexdrempel af te dwingen, met name de geluidsoverlast en de trillingen in huizen.

Er zijn heel veel overlastmeldingen van omwonenden van zowel de Heerstraat als de Kesselweg bij de gemeente binnengekomen.

En wij laten de bewoners niet in de steek!

Gemmie Derksen

Gemmie Derksen

Hoendercamp 38, 3953 DC Reuver Tel: 077-4744538   06-19491907   Beroep ouders: Mijn vader was vroeger kleermaker in Reuver. Mijn moeder was heel veelzijdig maar o.a. ook bejaardenverzorgster Wordt blij van: Kinderen die nog onbevangen  de wereld inkijken. In de politiek door: De overtuiging dat als je iets wilt veranderen je mee moet gaan praten en

Meer over Gemmie Derksen